ALLTID ETT VÄL UTFÖRT ARBETE

Det är tryggt att anlita oss på Westflytt. Vi har flyttat åt företag och privatpersoner sedan 1940-talet. Vi hjälper gärna er också!
 

Ansvarsfullt och noggrant

När du anlitar oss för flyttning så garanterar vi att det är vårt företag som anländer med våra fordon och personal. Vi utför uppdraget snabbt, smidigt och ansvarsfullt.

 

Tillgängligheten är prioriterad vilket gör det enkelt att kontakta den personal som utfört arbetet, i bland behöver man ju fråga om något.

 

Flyttjobb, ett hantverk

Vi vet att flyttning är ett hantverksjobb som kräver både kunnande och engagemang för arbetet. Vi vet att de föremål du vill ha vår hjälp med att flytta har såväl ett affektionsvärde som ett ekonomiskt värde. Alla personliga ägodelar tas om hand på bästa sätt.

 

Tryggt och försäkrat


Alla transporter och flyttningar som utförs av oss är försäkrade genom Länsförsäkringar. Självklart har vi behörighet och trafiktillstånd samt övriga handlingar som krävs.

 

Rätt utrustning ger trygghet


I vår vagnpark finns fordon i olika storlekar, alla utrustade och anpassade för flyttningar med pianovagn, pirror, selar och annat som krävs för att utföra arbetet på bästa sätt.

Betyg från våra kunder

Vilka superkillar! SÅ Professionella - försiktiga och varsamma om alla våra möbler. Och så effektiva! Sällan blir jag så imponerad, som jag blev när Westflytt fixade flytten från Stockholm till Lidköping. Dessutom till bra pris! Rekommenderas varmt!!

Helen Gustafsson - 19/10/2021

Riktigt bra flyttfirma, noggranna, hjälpsamma och utför arbetet med ett leende på läpparna.

Richard Sånnek - 17/03/2022

Världens goaste gäng. Trevliga hurtiga löser allt

Johan Wahlström - 17/03/2022

En mycket omtyckt flyttfirma och bra personal.

Roger Holmberg - 17/03/2022

Referenser

Genom åren har vi hjälpt många företag och familjer att flytta. Nedan har vi sammanställt en liten lista. Önskar du fler referenser är du välkommen att höra av dig till oss.

Skara Stift

 

 

Jula Huvudkontor

 

 

Skara Kommun (skolor, kontor etc)

 

 

TV4 Skaraborg

 

 

Vara Kommun, bibliotek etc.

 

 

Västarvet, Värstergötlands Museum

Skaraborgsläns Tidning

Falköpings Kommun
(skolor, kontor etc)

Skaraborgsbygden